Contact

Theetuin de Libel
Dijkweg 172
1619 HK Andijk
06-29494703

Mocht u slecht ter been zijn laat het ons even weten. Wij beschikken over een rolstoel waar u gebruik van kunt maken tijdens u bezoek. Wij plaatsen deze dan graag vooraan de weg voor uw bezoek.

Wilt U alstublieft uw auto aan de dijk parkeren. De parkeerplaatsen naast het kerkje zijn van de bewoners en dus ook priveterrein.

Als u met de fiets komt deze dan graag meenemen naar de theetuin en parkeren in de theetuin. Mocht uw fiets moeten worden opgeladen laat het ons even weten. Uiteraard ligt er altijd een bandenplaksetje en fietspomp klaar. Je weet maar nooit.

Onze tuin is te vinden aan de Dijkweg 172 naast de oude gereformeerde kerk in Andijk. Naast de kerk loopt een pad (met aan de zijkant auto’s van de bewoners geparkeerd, hier dus a.u.b. niet parkeren!).

Vervolg het pad en loop langs de kerk, over het kleine bruggetje helemaal rechtdoor totdat u na 150 meter aan het  einde van het pad komt. Hier is de ingang van de theetuin.

Let u wel even  op of de vlag aan het begin van het pad uithangt, want dan zijn wij open.

Verder zijn honden toegestaan mits aangelijnd, dit aangezien er diverse dieren (o.a. eenden, ganzen, konijnen, kippen, katten en soms egels) los lopen op ons erf.

U kunt contact met ons opnemen via bovengenoemd telefoonnummer of via het contactformulier waar u optioneel ook foto’s kunt meesturen.