Gastenboek

Hier in het gastenboek kunt u reactie’s lezen van bezoekers van de theetuin en van de website. Wij waarderen het enorm als u ook een reactie achter laat. Dit kunt u doen onderaan deze pagina.

48Comments

Add yours
 1. 2
  Roos

  Beste mensen
  wat ziet jullie website er mooi uit heel professioneel hoor.Ik ben van de zomer een keer bij jullie geweesd,en we vonden het zo leuk dat jullie ons zeker terug zien dit jaar met familie en vrieden.Tot April als het eindelijk lekker weer is hoop ik Roos Enkhuizen

 2. 4
  Bart, Jolanda en Wouter

  Dag lieve buren,
  Jullie site wordt al heel mooi! Wij zijn ook nog druk bezig met onze site maar we hebben er al een link op gezet naar jullie site. Onze B&B gaat in april eindelijk echt open dus vanaf dan zijn jullie gasten ook van harte welkom om bij ons te komen slapen. Reserveren kan al via onze website: http://www.andedijk.nl.
  Het wordt steeds gezelliger op het ‘padje’! Veel succes en laten we hopen op net zo’n mooie en lange zomer als vorig jaar…
  Groetjes, Bart, Jolanda en Wouter
  Dijkweg 176

 3. 5
  Ineke Mulder

  beste medewerkers,

  Ik verheug mij er al op om weer jullie gezellige theetuin te mogen bezoeken!
  Ik wens ons allemaal een mooie zomer toe!!

  Vriendelijke groet, Ineke Mulder

 4. 7
  Molenaar

  Lieve mensen van de Libel,

  Wat hebben we vanmiddag lekker bij jullie in de tuin gezeten. Zo gezellig met de eendjes en kwakende kikkertjes!
  we komen snel weer, groetjes, Sacha, Rosalie en Sonja Molenaar

 5. 9
  Jolanda

  Hallo!
  Wat leuk om mezelf en mijn vriendinnen op de site terug tezien.De foto stamt uit vorig jaar mei. We hebben toen heerlijk van de high tea genoten en van de prachtige tuin. We komen dit jaar wederom 15 of 16 mei genieten van een hap en drankje . Tot dan. Gezellige Koninginnedag.
  Hartelijke groeten van Renske,Jolanda,Lia,Mariska,Jacqueline,Veronica ,Hilde en Tanja

 6. 10
  peter

  ik bond het heeeeeel leuk, en gezellig, vooral met de dieren en de thee was erg lekker. ik kom graag nog eens heen.
  ik vond het een hele mooie tuin, met de kikkers, libellen en de lelies.

 7. 11
  Dana Molenaar

  hey Marjolein,
  ik vond het heel erg leuk om te high-teaen in uw tuin! het was heel gezellig!
  iedereen heeft er van genoten. Dit gaan we vaker doen zei iedereen! hihi het wwas heel erg lekker allemaal. Veel lieve groetjes van Dana Molenaar

 8. 14
  Ank en Matthijs

  Hallo Marjolein, Ton, Linda en Jeremy,

  Eindelijk: 1 april, kikker in je bil! Weer een heel seizoen voor de boeg met hopelijk veel zonnige uurtjes,vol kikkergekwaak,kippengetok, hanengekukeleku, geitengemekker, poezengemiauw, vogelgefluit, konijnengedoe en libellengevlieg enzovoort.
  Matthijs en ik zijn van plan om morgen richting theetuin De Libel te fietsen om te genieten van koffie/thee met iets lekkers erbij.
  We wensen jullie in alle opzichten een bijzonder goed 2011-seizoen toe!

  Liefs en tot ziens, Ank en Matthijs.

 9. 15
  Ineke Mulder

  Beste mensen van theetuin de Libel,
  Ik wens jullie een heel fijn en vooral gezellig nieuw seizoen 2011!!.IK ben al vaak bij jullie te gast geweest en hoop dan ook binnenkort weer te komen genieten van jullie high tea en jullie gastvrijheid!!
  Mooie zomer toegewenst

  Ineke Mulder

 10. 16
  Linda

  Beste mevrouw Brons,

  onze tuin is ook goed bereikbaar met rolstoel en rollator, het is echter wel een hobbelig weggetje, en wij zelf hebben grind en gras. Maar al meerdere mensen zijn u voor gegaan hiermee. Ook zijn wij zelf in het bezit van een rolstoel, waar u gebruik van kunt maken, van en naar de auto. Deze staat meestal vooraan de weg. En anders kunt u altijd nog even contact opnemen, dat hij er voor u komt te staan. Hoop hier bij uw vraag te hebben beantwoord, en bedankt voor de reactie!

  Groetjes Linda ( Theetuin de Libel)

 11. 17
  peter

  Dank jullie wel, Ineke Mulder, en Matthijs en Ank voor de lieve berichten!

  We gaan er weer een top seizoen van maken, en tot snel in de tuin!

  Liefs Ton, Marjolein, Linda en Jeremy

 12. 19
  Bep Vis

  Hallo Marjolein,Ton,Linda en Jeremy,

  Afgelopen Zondag ,17 April, heb ik mijn 65e verjaardag gevierd bij jullie.
  En ik heb genoten ,want het was prachtig mooi weer (de goden waren met mij)en wij (fam.vrienden) vonden het helemaal geweldig in jullie gezellige theetuin.
  Een aantal mensen die op mijn verjaardag waren,weet ik zeker ,die zien jullie terug.Ook de kinderen hebben zich kostelijk vermaakt.
  Ik denk dat jullie in de toekomst moeten uitbreiden,hahaha

  Hartelijk bedankt,Bep Vis

 13. 20
  Astrid

  Hallo marjolein, ik had even een vraagje mijn zus en ik organiseren een zusje dag voor totaal 7 zusjes.
  Mijn vraag is hoeveel kost een high tea voor 7 pers want ik ben vorig jaar in jullie mooie tuin geweest en ik vond het top. Dus leek het mij leuk om dat ook aan mij andere zussen te laten zien.

  groetjes astrid…

 14. 21
  Floor & Willem

  Zondag zijn we na een lange fietstoch bij u in de tuin terecht gekomen. Wat een Oase! We hebben heerlijk thee gedronken en foto’s gemaakt van al het moois! we gaan het door geven en we komen zeker snel nog een keer langs.

  mvg, Floor en Willem

 15. 22
  Ed

  Hallo mensen van de Libel,

  wat een pracht! en wat zagen de high tea’s er mooi uit, helaas hadden we daar geen tijd voor. Maar daar gaan we binnekort wel tijd voor maken.

  Tot snel!

 16. 23
  Charissa

  Vandaag samen met een vriendin een tijdje in de mooie tuin gezeten, er was van alles te zien. De Scones en theeen waren ook erg goed. We gaan dit plekje door geven aan de rest van onze vrienden

  groetjes ons.

 17. 24
  Dirk Jan Leeninga

  Owat een leuke dag! Marjolein Crevels (theetuin de Libel) hartelijk dank voor de gezellige middag en lekkere hapjes van Linda! Het was een hele fijne ervaring in jou prachtige tuin. Familie en vrienden bedankt voor de lieve woorden en reacties ik kan er weer een jaar op teren ;=)

 18. 25
  André en Marjan

  Vandaag 17 augustus de theetuin bezocht.
  We kwamen helemaal tot rust in deze,
  gezellige tuin, waar kippen kuikens,
  en een paar katten liepen.Onder het
  genot van een pot thee, en koffie en
  zelfgebakken appeltaart en later lekkere broodjes, kon de dag niet meer
  stuk. Wat een gastvrijheid! Echt een
  aanrader.

 19. 27
  Kim and Keith

  Hello Marjolein,
  I am the lady you kindly gave the plant cuttings to from you tea garden. I can’t remember what the plant was called but the flowers looked like blackberries!! I just wanted to write to let you know that they survived 4 more days in the bottle of water before my husband was back home again and able to plant them in a pot outside our front door. We watched and waited and continued to watch and water them. Just this week they have started to grow shoots so I am very excited. Many thanks again for your kindness and for the wonderful tea and cakes you provided for two hungry holiday makers! Kim and Keith Vellacott

 20. 28
  Greet

  Op dit moment is het begin maart en ik tel de dagen dat ik weer naar de Libel toe kan, die oase van rust die mij ooit troostte maar die mij ook nieuw leven kan laten zien en hoop en vrede.

  Wat een bijzondere plek, wat een welkom van geuren en warmte en wat een gastvrouw die exact lijkt te weten wanneer ze me maar wat moet laten en op een ander moment met datzelfde naturelle even naast je komt zitten en alleen al dat gebaar, dat naast je komen zitten maakt dat je bevorrecht voelt daar te mogen zijn.

  Kan geen therapeut tegenop!

  Nog 24 nachtjes slapen………..

 21. 29
  Henk, Christa en Sarah

  Gisteren waren wij, na een wandeling op de dijk met onze kleindochter en onze 2 honden, weer eens bij de Libel ‘neergestreken’! Wat is het daar toch heerlijk! Uiterst vriendelijke bediening, je bent meer dan welkom! Heerlijke brownies en cupcakes en zalige muntthee! Voor Sarah was er een kleurboek en kleurtjes voorhanden. En natuurlijk lekker kijken naar de kikkers en de libelle’s die volop aanwezig zijn in de tuin! Het pad naar de theetuin is ook al zo bijzonder, je waant je echt in een sprookjeswereld! Kortom, het is een prachtige plek, een echte aanrader!
  Tot snel!
  Let op: Geen PIN!

 22. 31
  mark en gerdy

  Wij waren er ook op 2 juni j.l op de dijk waaide het, maar in de theetuin was het heerlijk, zonnetje loopt daar leker vast. En dan nog even de overheerlijke brounies met slagroom…………..top!!
  Ga er nou gewoon eens heen, het paadje er naar toe is al een sensatie…….theetuin de Libel..

 23. 32
  Familie Molenaar

  In de Theetuin kunnen wij altijd zo genieten van de rust en de mooie tuin!! Onze 2 johs vinden het geweldig om door de tuin te struinen en bij de vijver naar kikkers te zoeken! en dat allemaal onder het genot van een heerlijk kopje thee/koffie en verse gebak 🙂 en voor de johs lekkere limo en een raketijsje!! Zonnige Groetjes Perry, Mariëlle, Thomas en Barry

 24. 33
  Jacquelien

  het was 2 juni alweer een jaar geleden, dat we een high tea hadden bij thee tuin De Libel,het was ook een prachtige dag.
  Ieder jaar vaste prik doen we een zussendag de ene keer is het in de buurt van degene die in Andijk woont dan weer bij Noordwijkerhout en Utrecht. We twijfelden vorig jaar nog waar we heen zouden gaan tot zus uit Andijk zei we kunnen ook naar de dijkweg gaan, zo gezegd zo gedaan. Het was perfect, iets wat verscholen waan je in een stukje Engeland de moeite waard om terug te komen.

 25. 34
  Ans Bakkker

  Wij hebben al meerdere malen mogen genieten in jullie theetuin. Samen met mijn man genoten van een heerlijk bakkie met superscone! Later met mijn vriendinnen en weer later met mijn dochter, schoondochter en oma genoten van een klein high tietje!! Wat was dat allemaal heerlijk en ook jullie tuin met kippetjes, poezen en prachtige planten is altijd super gezellig! Ik kreeg nog wat kleine plantjes mee van de papaver maar die hebben het helaas door de slechte zomer niet gehaald. Ik was de gelukkige winnaar op Facebook van weer een high tietje, die kom ik graag dus weer doen met mijn dochter! Hopelijk wordt het nu een lange warme zomer en dan zien jullie ons zeker vaak verschijnen!! Bedankt voor al het heerlijks!

 26. 35
  Bea

  Een oase van rust. Heerlijk bijkomen van de dagelijkse beslommeringen.Gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Voor een leuke prijs lekker eten en drinken. Heerlijk om zo’n mooi stekkie te hebben op het dorp. Beste high tea van noord holland.

 27. 36
  Gerarda

  Was voor mij zelf de eerste keer. Heb echt genoten van de high tea, zat behoorlijk vol van alle lekkere hapjes die jullie zelf maken. Fijne bediening, en een mooie tuin! Kwam er helemaal tot rust. Dank je wel

 28. 41
  Connie en Bas Kooij

  Vanmiddag tijdens de fietstocht kwamen we een theetuin tegen, we waren erg benieuwd, maar wat scherts onze verbazing, hoe leuk en gezellig kan je zo iets maken, geweldig vonden we het en hebben genoten van de rust, de sfeer en je heerlijk thee en koffie.

 29. 45
  Familie de Boo

  Wij kregen met Pinksteren visite van familie met ons nichtje van zes. Leek ons leuk om een uitgebreide High Tea te doen. Helaas speelde het weer niet mee, toch zaten wij heerlijk in de gezellige overdekte tuinkamer. En wat voor een uitgebreide High Tea!! Alles kakelvers en lekker. En je proefde dat het met liefde en aandacht gemaakt was. En voor onze kleine Sasha een fantastische traktatie. Zij heeft bijna alles opgesmikkeld en dat gebeurd niet vaak. En ze heeft het aan al haar vriendinnetjes verteld. Wij waren ontzettend verwend en hadden een superleuke middag. Bedankt ervoor!!