Het nieuwe seizoen 2019

We zijn druk bezig om alles schoon te maken en een verfje te geven voor het nieuwe seizoen2019.

Wie had kunnen denken dat je op 25 februari dat in je t-shirt staat te doen en niet in je winterjas .

Oude herinneringen komen boven van een winter in 1963 dat ik met mijn vader naar het Noordzee strand ging om te zien hoe de golven bevroren waren, ik denk dat we dit nooit meer gaan mee maken !?

Dit jaar kunt u natuurlijk weer terecht voor onze kloine of grote high tea met wat nieuwe hapjes. Ook geven we weer workshops met een high tea o.a HAKEN, praten en eten. Een goede kombinatie dachten we zo! Maar ook gaan we konijntjes en muizen vilten, hierover meer op de pagina workshops.

Ook dit jaar een Thee proeverijtje met natuurlijk wat lekkers en heeeel veel thee. Dit kan alleen bij inschrijving vanaf 4 personen. Meer informatie op deze website onder THEEPROEVERIJ

De specht die hier al jaren rond vliegt heeft het bord van de theetuin gevonden om aan de andere spechten te laten horen dat hij hier toch echt de baas is. Soms gebruikt hij de lantaarnpaal die er naast staat maar aan de verf te zien is het theetuin bord toch wel favoriet.

De kippen denken ook dat het voorjaar is want ik kom overal eieren tegen, helaas kunnen we ze niet gebruiken omdat je niet weet hoe lang ze er al liggen. Een mooi kippenhok is leuk om naar te kijken maar om daar nou je eieren in te leggen of in te gaan slapen, nee dat doe ze echt niet hoor !

Zoals het er nu uit ziet gaan we op 6 april open dit jaar. Mocht het op deze datum erg koud zijn of hard regenen dan word het woensdag 10 april om 11:00.

Mocht er nog iets veranderen dan kunt u dit op deze pagina vinden.

U kunt ook altijd even bellen met vragen en of reserveringen naar nr 0629494703.

Misschien dat we u dit jaar mogen ontmoeten u bent van harte welkom bij THEETUIN DE LIBEL DIJKWEG 172 ANDIJK.

M.V.G Marjolein Ton en LInda