Nieuws

Seizoen Theetuin begint 27 april!

Op 27 april gaat de theetuin weer open!

Lieve mensen,
Dit wordt alweer het 15e jaar dat we open mogen zijn .
Er is veel gebeurd de afgelopen jaren we hebben zoveel leuke ,lieve en bijzondere mensen mogen ontvangen in de tuin.
Persoonlijk hou ik erg van mensen en als je dit niet hebt denk ik dat je dit beroep moeilijk kunt uitoefenen. Je moet je als een kameleon kunnen aanpassen aan alle situaties die voorbij komen en ik kan u verzekeren dat dat er veel zijn.

High teas

Onze kleine en grote high teas zijn enorm gewild. Vorig jaar zelfs tijdens de corona crisis hadden we het hier enorm druk mee. Heerlijk buiten met je vriendinnen, zuster, buurvrouw of personeelsuitje en dan ook nog met wat lekkers dan heb je een geslaagde dag. Dus wel even reserveren op tijd.
De kleine high tea kunt u tot 4 personen altijd zonder reservering komen nuttigen met meer personen even bellen. De grote high tea altijd eerst even bellen, vanwege de verse producten die we 's morgens hiervoor moeten maken zoals soep sandwiches enz. Natuurlijk is dit ook binnen mogelijk bij slecht weer.

Workshops

Ook kunt u kiezen voor een haakworkshop of een cursus tekstbordjes maken met een high tea kijkt u maar even op we Workshop-pagina.
Hopelijk word het weer prachtig weer deze zomer zodat we weer veel buiten kunnen genieten met elkaar . Onze 42 soorten thee verkopen we ook in de tuin en online er zit voor iedere smaak wel iets bij .
Hopelijk mogen we u binnenkort in theetuin De Libel ontmoeten in Andijk!
Voor vragen of reserveringen info@theetuindelibel.nl of 0629494703.

Dit vind je misschien ook leuk...